Haberler & Duyurular

Polestar 2'nin ilk teaser görüntüsü yayınlandı

Polestar 1 hakkında bilmediğimiz şey kalmadı. Sıra Volvo'nun yan firmasının ikinci ürünü olacak Polestar 2 ile tanışmaya geldi. Yukarıda görebileceğiniz teaser görüntü bugün mail'lerimizin arasına düşerek bizi heyecanlandırmayı başardı. Şimdilik üzerinde bir gizem perdesi bulunuyor olsa da önümüzdeki günlerde aklımızdaki soru işaretlerinin tamamına cevap alma fırsatımız olacak. Henüz kesin tarih açıklanmamış olsa da Polestar 2'nin önümüzdeki haftalarda tanıtılmasını bekliyoruz.

Geldiğinde ise karşımıza 4 kapılı bir fastback modeli çıkabilir. Alman üreticiler gibi modeline 4 kapılı coupe ismini takmaktan vazgeçen Polestar, yayınladığı fotoğrafa ve bilgilere göre coupe tasarımından henüz vazgeçmemiş. Polestar 1'in aksine tamamen elektrikli olacağı bilinen modelin menzili henüz gizemini koruyor. Öte yandan ortaya atılan iddialara göre aracın 400 beygir gücüne ve 485 kilometre menzile sahip olacağı söyleniyor.

Henüz aracın kabininin içerisinde neler ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz fakat resmi olarak açıklanan tek bir donanımdan haberimiz var. Google Asistan'ın araç içi versiyonu olacak yeni Google Android HMI, dünyada ilk kez Polestar 2'nin içerisinde kullanılacak.

İlk bakışta Polestar 2 ve Tesla Model 3 arasındaki benzerlikleri fark etmek mümkün. Tabi ki benzerlikler bunlarla da sınırlı kalmıyor. Polestar yayınladığı teaser'ın açıklamasında sık sık Tesla'dan bahsederek Polestar 2'nin Model 3 ile benzer fiyat aralığına yerleşeceğinin altını çiziyor.

Kaynak: Polestar


Top